Kinderburgemeester Jouayria Ouarroui loopt mee met de Plantsoenloop

3-11-2018

De 61e editie van de Plantsoenloop belooft weer een mooie, sportieve dag te worden met een recordaantal deelnemers aan de start. Voor de kinderen van 1 t/m 9 jaar is er de 1K Kidsrun, voor de kinderen van 10 t/m 14 jaar is er de 2 en 4 km Scholierenloop en voor de volwassenen is het mogelijk om deel te nemen aan de 4 en 8 km Wedstrijd of Recreantenloop. Inschrijven kan nog voor alle afstanden via www.plantsoenloop.nl. 

Lees meer
Kinderburgemeester Jouayria Ouarroui loopt mee met de Plantsoenloop

Nieuwe samenwerking tussen SKSG en de Plantsoenloop

3-11-2018

De Plantsoenloop, de oudste en gezelligste loop van Groningen, vindt alweer bijna plaats, namelijk op zaterdag 3 november. Bij dit evenement staat de jeugd centraal net als bij Stichting Kinderopvang Stad Groningen. Voor de komende drie jaren hebben SKSG en de Plantsoenloop de handen in een geslagen om nog meer jeugd in beweging te brengen.

Nieuwe samenwerking
SKSG vindt het belangrijk dat kinderen van alle leeftijden geënthousiasmeerd worden om actief te bewegen. Sport en bewegen is dan ook een belangrijke pijler bij SKSG. “Deze samenwerking met de Plantsoenloop sluit daar perfect bij aan, mede omdat de kleinschalige loop plaatsvindt in een groene omgeving. Elke dag naar buiten is niet voor niets een belangrijk speerpunt voor SKSG, omdat we zien dat buiten in beweging zijn leidt tot blije en ontspannen kinderen!”, aldus Elte Hofman, event marketeer bij SKSG.

Lees meer
Nieuwe samenwerking tussen SKSG en de Plantsoenloop

Plantsoenloop en Rabobank gaan voor de toekomst

3-5-2018

De Plantsoenloop, de oudste en gezelligste loop van Groningen, vindt alweer bijna plaats, namelijk op zaterdag 3 november. Bij dit evenement staat de jeugd centraal. Voor de komende editie werken de Plantsoenloop en Rabobank nauw samen, om kinderen bewust te maken van een gezonde toekomst.

Nieuwe samenwerking
Rabobank is dit jaar een nieuwe partner van de Plantsoenloop. “Sport is goed voor de ontwikkeling van een kind. Zowel lichamelijk, geestelijk als sociaal. Daarom zijn wij partner van de Plantsoenloop. Want deze lokale activiteit versterkt de leefomgeving; een ambitie die wij constant nastreven.”, zegt Elles Westervaarder, Marktteam Groningen bij Rabobank Stad en Midden Groningen.

Lees meer
Plantsoenloop en Rabobank gaan voor de toekomst

Inschrijving 61e Plantsoenloop Groningen van start

3-5-2018

Vanaf vandaag kunnen sportievelingen zich weer inschrijven voor de klassieker van het Noorden: de Plantsoenloop Groningen. Tijdens dit jaarlijks terugkerend evenement lopen deelnemers door hét groene hoogtepunt van Groningen: het prachtige Noorderplantsoen. Deelnemers kunnen, afhankelijk van hun leeftijd, kiezen uit 1 km, 2 km, 4 km of 8 km. 

Lees meer
Inschrijving 61e Plantsoenloop Groningen van start

Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis goede doel

3-5-2018

Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis is ook dit jaar het goede doel van de Plantsoenloop. Middels de verkoop van pleisters, alsmede door de donaties van deelnemers hopen we een mooi bedrag bijeen te brengen om het kinderziekenhuis meer als ‘thuis’ te laten voelen. Maar er zijn ook meer mogelijkheden om de Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis een warm hart toe te dragen, want elk kind verdient een glimlach.

Lees meer
Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis goede doel

De volgende editie is zaterdag 3 november 2018

3-5-2018

De 61e editie van de Plantsoenloop Groningen is op zaterdag 3 november 2018. De inschrijving gaat eind juni open, houd hiervoor onze website en social media in de gaten.

Lees meer
De volgende editie is zaterdag 3 november 2018