Inschrijving 61e Plantsoenloop Groningen van start

3-5-2018

Vanaf vandaag kunnen sportievelingen zich weer inschrijven voor de klassieker van het Noorden: de Plantsoenloop Groningen. Tijdens dit jaarlijks terugkerend evenement lopen deelnemers door hét groene hoogtepunt van Groningen: het prachtige Noorderplantsoen. Deelnemers kunnen, afhankelijk van hun leeftijd, kiezen uit 1 km, 2 km, 4 km of 8 km. 

Lees meer
Inschrijving 61e Plantsoenloop Groningen van start

Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis goede doel

3-5-2018

Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis is ook dit jaar het goede doel van de Plantsoenloop. Middels de verkoop van pleisters, alsmede door de donaties van deelnemers hopen we een mooi bedrag bijeen te brengen om het kinderziekenhuis meer als ‘thuis’ te laten voelen. Maar er zijn ook meer mogelijkheden om de Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis een warm hart toe te dragen, want elk kind verdient een glimlach.

Lees meer
Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis goede doel

De volgende editie is zaterdag 3 november 2018

3-5-2018

De 61e editie van de Plantsoenloop Groningen is op zaterdag 3 november 2018. De inschrijving gaat eind juni open, houd hiervoor onze website en social media in de gaten.

Lees meer
De volgende editie is zaterdag 3 november 2018