Jeugdige 4 Mijl talenten trainen toe naar de Plantsoenloop

22-10-2019

De Menzis 4 Mijl van Groningen is nog maar net achter de rug en het volgende hardloopevenement staat alweer op de planning. Voor de toplopers van de Jeugdloop wordt hiervoor een speciale talententraining aangeboden om een nog snellere tijd te kunnen lopen bij de Plantsoenloop.

Lees meer
Jeugdige 4 Mijl talenten trainen toe naar de Plantsoenloop

Eerste Mascotterun bij de Plantsoenloop!

3-10-2019

Op zaterdag 2 november vindt de Plantsoenloop weer plaats, hét oudste en gezelligste hardloopevenement van het Noorden door de groene en heuvelachtige omgeving. Nieuw dit jaar is de eerste echte Mascotterun die plaats zal vinden tussen de Kidsruns door.

Lees meer
Eerste Mascotterun bij de Plantsoenloop!

Nieuw Gronings record van €4.400 euro voor Beatrix Kinderziekenhuis UMCG

29-9-2019

In het kader van de Nationale Sportweek werd er zondag 29 september door de organisatie van de Plantsoenloop Groningen en Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis een spectaculaire recordpoging georganiseerd om geld in te zamelen voor het Beatrix Kinderziekenhuis UMCG.

Lees meer
Nieuw Gronings record van €4.400 euro voor Beatrix Kinderziekenhuis UMCG

Aanstaande zondag dé recordpoging Pasapas dansen voor het goede doel!

25-9-2019

In het kader van de Nationale Sportweek wordt er aanstaande zondag 29 september door de organisatie van de Plantsoenloop Groningen en Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis een spectaculaire recordpoging georganiseerd om geld in te zamelen voor het Beatrix Kinderziekenhuis UMCG.

Lees meer
Aanstaande zondag dé recordpoging Pasapas dansen voor het goede doel!

Doe mee aan de Recordpoging Pasapas dansen voor het goede doel!

11-9-2019

In het kader van de Nationale Sportweek wordt er op zondag 29 september door de organisatie van de Plantsoenloop Groningen en Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis een spectaculaire recordpoging georganiseerd om geld in te zamelen voor het Beatrix Kinderziekenhuis UMCG.

Lees meer
Doe mee aan de Recordpoging Pasapas dansen voor het goede doel!

De inschrijving is geopend!

18-6-2019

De inschrijving voor de 62e editie van de Plantsoenloop is open! Vanaf vandaag kun jij je inschrijven voor de volgende onderdelen:

  • 1 km Kidsrun (4 t/m 9 jaar)
  • 2 km Kidsrun (6 t/m 14 jaar)
  • 4 km Kidsrun (6 t/m 14 jaar)
  • 4 km RunX Recreantenloop (vanaf 6 jaar)
  • 8 km RunX Recreantenloop (vanaf 12 jaar)
  • 4 km Wedstrijdloop (vanaf 12 jaar)
  • 8 km Wedstrijdloop (vanaf 12 jaar)

Bekijk hier alle onderdelen en schrijf je in!

Lees meer
De inschrijving is geopend!

Inschrijving 62e editie opent binnenkort

23-5-2019

Op zaterdag 2 november vindt de 62e editie van de oudste en gezelligste loop van Groningen plaats: de Plantsoenloop! Met afstanden voor jong en oud staan jaarlijks 3.000 deelnemers aan de start van het parcours in het prachtige, heuvelachtige Noorderplantsoen. Loop mee met de 1 km, 2 km, 4 km of 8 km. We lopen door het prachtige, heuvelachtige Noorderplantsoen met een sfeervolle start en finish op de Oranjesingel. Mis deze klassieker van het noorden niet!

Lees meer
Inschrijving 62e editie opent binnenkort

Bekijk hier de uitslagen en foto's

5-11-2018

De uitslagen staan nu online! Lees ook ons sfeerverslag en bekijk de foto's in ons Facebook-album. Zie je bekende? Vergeet niet om hem of haar te taggen.

Lees meer
Bekijk hier de uitslagen en foto's