Goede doel


Jij kunt ook helpen

Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis is ook dit jaar het goede doel van de Plantsoenloop. Middels de verkoop van pleisters, alsmede door de donaties van jullie als deelnemers hopen we een mooi bedrag bijeen te brengen om het kinderziekenhuis meer als ‘thuis’ te laten voelen. Maar er zijn ook extra mogelijkheden om de Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis een warm hart toe te dragen, want elk kind verdient een glimlach.

Start nu je eigen actie!
Uiteraard is het ook mogelijk om een persoonlijke actie op te zetten voor het goede doel! Van een veiling tot een koekjesverkoop. Van lege flessen verzamelen tot een garage verkoop. Of laat je persoonlijk sponsoren. Alles is mogelijk.

Ga ook de uitdaging aan om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen naast het leveren van een sportieve prestatie. De donaties gaan rechtstreeks naar het goede doel. Maak hier je actie aan!

Sponsorloop
Speciaal voor de deelnemende scholen bieden we een sponsorlooppakket aan. Dit pakket bestaat o.a. uit:

- Begeleidende brief voor ouders/verzorgers
- Persbericht
- Sponsorloopkaart
- Oorkonde voor deelnemende kinderen

Doneer
Uiteraard is het ook mogelijk om een losse donatie te doen. Dat waarderen we enorm!

Goede doelen loterij
Nieuwe dit jaar is de goede doelen loterij. Met deze loterij steun je Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis en maak je kans op mooie prijzen (o.a. toegangskaarten Attractiepark Slagharen, kaarten voorstelling Pepernotenpret, Kleine Zeemeermin, Buurman&Buurman en Assepoester in MartiniPlaza, familie fotoshoot, gratis kaarten voor Pathé) Loten zijn op de dag zelf te koop. Prijs per lot € 5,-. De trekking vindt zaterdag 3 november plaats om 13.00 uur en om 15.00 uur.