Actie aanmaken


Ga ook de uitdaging aan om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen
via het speciale actieplatform.
 

Actie promoten


Om je te helpen met het actievoeren vind je hier een aantal tips om jouw actie succesvol te maken. Dat maakt het vragen om donaties een stukje makkelijker.

Geld inzamelen


Start je actie en zamel geld in om het verblijf aangenamer te maken voor kinderen.

Geniet & have fun!


Super bezig! De voorbereiding op de Plantsoenloop kan beginnen! 

6.500 redenen om dit goede doel te steunen

Gemiddeld worden er 6.500 kinderen per jaar opgenomen in het Beatrix Kinderziekenhuis. Dat zijn ongeveer 17 kinderen per dag. Daarnaast bezoeken ruim 22.000 kinderen de polikliniek van het Beatrix Kinderziekenhuis. Dat zijn nog eens meer dan 60 kinderen per dag.

Soms vergeten we dat het niet voor alle kinderen vanzelfsprekend is dat ze ’s avonds worden voorgelezen, of dat ze uit school met vriendjes en vriendinnetjes lekker buiten kunnen spelen.
Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis zet zich in om het verblijf van kind en ouder zo aangenaam mogelijk te maken. Zo ondersteunt zij diverse projecten: van wetenschappelijk onderzoek tot muziekoptredens aan bed, theateroptredens en het realiseren van kinderbioscoop. Een ziekenhuis dat een beetje voelt als ’thuis’.

Om ook in de toekomst wetenschaps- en welzijnsprojecten te kunnen blijven ondersteunen die door regulieren ziekenhuis budgetten niet vergoed worden, is steun hard nodig. Want wij vinden dat het zieke kind beter verdient!

St. Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Jij kunt ook helpen

Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis is ook dit jaar het goede doel van de Plantsoenloop. Middels de verkoop van pleisters, alsmede door de donaties van jullie als deelnemers hopen we een mooi bedrag bijeen te brengen om het kinderziekenhuis meer als ‘thuis’ te laten voelen.