Vrijwilligers

Onze vrijwilligers bieden wij een superleuke ervaring bij een Gronings hardloopevenement, waarbij professionaliteit en gezelligheid voorop staat! Dat is wat wij je willen bieden tijdens de Plantsoenloop. Wij zoeken vrijwilligers die van aanpakken weten en die de organisatie die dag graag willen helpen.

Een aantal voorbeelden van taken tijdens het evenement zijn

  • Medewerker deelnemers: Je deelt startnummers uit aan deelnemers en beantwoordt hun vragen.
  • Medewerker  start: Je begeleidt de vele deelnemers naar de juiste startvakken.
  • Medewerker  finish: Deelnemers na de finish voorzien van een bekertje water en/of sportdrank en natuurlijk het uitdelen van die welverdiende medailles.
  • Medewerker accommodatie: Op dit onderdeel kun je o.a. ingezet worden bij de kleedaccommodaties, als infopuntmede-werker of bij het punt voor het innemen van tassen.
  • Medewerker verzorging: Je bouwt met andere vrijwilligers de verzorgingsposten op waar de deelnemers van drinken worden voorzien. Gedurende de loop deel je water uit aan alle deelnemers.

Welke taak jij ook krijgt; je vormt een niet te missen schakel in de organisatie van het evenement en wij zouden je hulp enorm op prijs stellen. Er zijn veel verschillende functies tijdens de Plantsoenloop, maar welke functie past nu het beste bij je? 

Waarom is het zo leuk om als vrijwilliger bij de Plantsoenloop te werken?

  • Je krijgt de kans mee te werken aan een geweldig Gronings hardloopevenement.
  • Gratis lunchpakket en gratis koffie/thee/limonade op de dag van het evenement.
  • Je wordt uitgenodigd voor het jaarlijkse vrijwilligersfeest.

Ook als vrijwilliger aan de slag?

Wil jij op zondag zaterdag 4 november 2017 ook een onvergetelijke dag beleven als vrijwilliger tijdens de Plantsoenloop Groningen? Bekijk dan snel de aandachtspunten en meld je aan! Bij vragen kun je contact opnemen met vrijwilligerscoördinator Michelle Mencke via: michelle.mencke@golazo.com

AH Chiquita OOG Radio & TV Stichting Vrienden Beatrix Ziekenhuis Zalsman RTV Noord Runnersworld Groningen